logo
www.oXRISTOS.com          "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®"
Αρχική
ΑΓΑΠΗ & ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®
Δράση των Θεραπειών
Σχετικά με εμάς
Η " ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ® "
Η "Μεταμόρφωση"
"Καθαρισμοί"
"Προγραμματισμοί"
Ενεργειακές Κάρτες
Κρυσταλλοθεραπεία
Πρόληψη και Θεραπεία
Ψυχή και Πνεύμα
Ψυχή και Κάρμα
Σημαντικά Ερωτήματα
Επαφή μαζί μας

 

 
 

                                                       Ενεργειακοί Προγραμματισμοί



Με μία άλλη μορφή έκφρασης του θεραπευτικού μας μοντέλου "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®"  που αποκαλούμε "Ενεργειακό Προγραμματισμό" είμαστε σε θέση να μετουσιώσουμε την ύλη και να την "προγραμματίσουμε ενεργειακά", έτσι όπως είναι απαραίτητο για να έχουμε ποικίλα ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία μας.


Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να μετατρέψουμε έναν "ουδέτερο φορέα", πχ. ένα ποτήρι νερό, σε οποιοδήποτε φάρμακο χωρίς απολύτως καμία παρενέργεια !!!


Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων εξηγούμε, ότι δεν κατασκευάζουμε το πρωτότυπο φάρμακο στη χημική-φαρμακευτική του μορφή, αλλά μεταδίδουμε στον ανθρώπινο οργανισμό (π.χ. στο ανοσοποιητικό σύστημα) μέσω του "ενεργειακά παρασκευασμένου δραστικού" (π.χ. μέσω ενός "ενεργειακά" ειδικά προγραμματισμένου ποτηριού με νερό) τον ισχυρό παλμό και την αποτελεσματική δράση που θα δινόταν στον οργανισμό, αν γινόταν χρήση του πραγματικού, χημικά-φαρμακευτικά παρασκευασμένου φαρμάκου, προστατεύοντας παράλληλα τον οργανισμό από κάθε είδους παρενέργειες και εξοικονομώντας χρήματα !!!


Και σε αυτήν την περίπτωση ο "ενεργειακός προγραμματισμός" είναι απολύτως μετρήσιμος με ειδικές "ενεργειακές βέργες" που αποτελούνται από υπεριώδη σίδηρο.


Ο "ενεργειακός προγραμματισμός" μπορεί να ενισχυθεί αλλά και να απλουστευτεί με τη δημιουργία συγκεκριμένων και ειδικά προγραμματισμένων
"ενεργειακών καρτών", οι οποίες έχουν τη δυνατότητα και την αποστολή, και να μετουσιώνουν αλλά και να διατηρούν μόνιμα το αποτέλεσμα της "μετουσιωμένης κατάστασης", δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση τη μετατροπή ενός "ουδέτερου φορέα" (π.χ. ενός ποτηριού με νερό) σε έναν ειδικά "προγραμματισμένο φορέα", δηλαδή σε ένα "ενεργειακά παρασκευασμένο δραστικό" με την ίδια αποτελεσματικότητα, όπως και το πραγματικό, χημικά παρασκευασμένο φάρμακο.


Τα οφέλη από τους "ενεργειακούς προγραμματισμούς", που με τον τρόπο που προσφέρονται από εμάς, αποτελούν επίσης μία καινοτομία και αποκλειστικότητα για την Ελλάδα, είναι αναρίθμητα και τεράστειας σημασίας !!!


Εμπιστευτείτε μας, για να σας τα αποδείξουμε !!!

www.oXRISTOS.com - www.oAGGELOSmou.com  | info@oXRISTOS.com - info@oAGGELOSmou.com