logo
www.oXRISTOS.com          "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®"
Αρχική
ΑΓΑΠΗ & ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®
Δράση των Θεραπειών
Σχετικά με εμάς
Η " ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ® "
Η "Μεταμόρφωση"
"Καθαρισμοί"
"Προγραμματισμοί"
Ενεργειακές Κάρτες
Κρυσταλλοθεραπεία
Πρόληψη και Θεραπεία
Ψυχή και Πνεύμα
Ψυχή και Κάρμα
Σημαντικά Ερωτήματα
Επαφή μαζί μας

 

 

                                                                                                          ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ και ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ 

                                          ΠΩΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ το θεραπευτικό μοντέλο "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®"



Επειδή όπως και στην ιατρική θεραπεία είναι σημαντικό να έχει εμπιστοσύνη ο θεραπευόμενος στον γιατρό του, έτσι και στον τομέα της πνευματικής θεραπείας θα όφειλε κανείς να έχει γνώση για τις αντιλήψεις, την υποδομή και τις ικανότητες του πνευματικού του θεραπευτή, για να μπορέσει να τον εμπιστεύεται και να διευκολύνει έτσι και ο ίδιος (δηλ. ο θεραπευόμενος) το προσδοκούμενο αποτέλεσμα της πνευματικής θεραπείας.

Οι αρχικές και βασικές γνώσεις για τις μορφές της πνευματικής θεραπείας και για το θεραπευτικό μοντέλο "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®", που αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά παγκοσμίως, αποκτήθηκαν στη Γερμανία - μετά από ακαδημαϊκές σπουδές (στις Νομικές Επιστήμες) - μέσω πολλών εξειδικευμένων σεμιναρίων υψηλών προδιαγραφών, κατά την γνώμη μας στην καλύτερη, πιο καταρτισμένη και πιο πρωτοπόρα σχολή εκπαίδευσης πνευματικών θεραπευτών της εποχής στην Ευρώπη, ίσως υπό τον πιο χαρισματικό δάσκαλο που θα μπορούσε να γνωρίσει και να εμπιστευτεί κανείς. Υπό αυτήν την έννοια ήταν πολύ μεγάλη ευλογία να αποκτήσουμε αυτές τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και από το συγκεκριμένο δάσκαλο.

Οι θεραπευτικές ικανότητες εξελίχτηκαν πολύ εντατικά στη διάρκεια των τελευταίων 7 χρόνων με διαρκή προσωπική άσκηση και "οραματισμό", αλλά και μετά από θεία καθοδήγηση και έμπνευση, αφομοιώνοντας συγχρόνως πολύτιμες θεραπευτικές εμπειρίες και ενσωματώνοντάς τες ως νέα δεδομένα στην διαρκώς θετικά εξελισσόμενη θεραπευτική μας πράξη.

Μέγιστο ευτυχές αποτέλεσμα αυτών συνιστά η ανάπτυξη του θεραπευτικού μοντέλου "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®" και η διαμόρφωση της προαναφερθείσας θεραπευτικής μεθόδου της "ψυχικής και πνευματικής Ανάτασης της Ανθρώπινης Υπόστασης σε όλα τα συμπαντικά επίπεδα και διαστάσεις αυτής, με ίσιωμα της σπονδυλικής στήλης και εξομοίωσης/ισοστάθμησης των ωμοπλατών, της "λεκάνης", των γοφών και των κάτω άκρων στο ανθρώπινο σώμα", την οποία χάρην οικονομίας αποκαλούμε "ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ®" ή "ΙΣΙΩΜΑ ®" ή "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ®" ή "ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΤΑΞΗ ®", και την οποία με πολύ ευγνωμοσύνη στο ΘΕΟ, τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, καθώς και με πολύ αγάπη και σεβασμό σε σας, έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε σε "παγκόσμια αποκλειστικότητα" !!! 



                                                                                  Ακολούθως αξίζει να αναφέρουμε και τα εξής:



1) Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και πιστεύουμε ενσυνείδητα στον ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ και επομένως και στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, τη Διδασκαλία και τα Θαύματά Του. Από πίστη και δίψα για γνώση έχουμε ασχοληθεί βαθιά με τη διδασκαλία και τα δόγματα της Ορθοδοξίας. Όμως ο ρόλος  μας δεν είναι επ΄ουδενί θρησκευτικός, αλλά θεραπευτικός !!!
Γι΄ αυτό δεν νοούμαστε ως "αντιπρόσωποι" της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, αλλά και ούτε επιδιώκουμε να την υπό- ή αντικαταστήσουμε. Και πολύ περισσότερο δεν εκπροσωπούμε "το ΘΕΟ επί της γης",
όπως διατείνεται για τον εκάστοτε Πάπα η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

2) Ως πνευματικοί θεραπευτές διαχειριζόμαστε ταπεινά, ενσυνείδητα και με πολύ σεβασμό προς κάθε κατεύθυνση ορισμένα "κλειδιά της Συμπαντικής Γνώσης" που μας παρουσιάζονται ή ανατίθενται από το ΘΕΟ βάση του Σχεδίου Του. Επιδίωξη μας είναι απλά να θεραπεύσουμε με την αγάπη μας μέσω της Δύναμης της Αγάπης-Ενέργειας του ΘΕΟΥ, εκτελώντας ταυτόχρονα το Σχέδιό Του, που στην περίπτωσή μας είναι να θεραπεύουμε ό,τι ο ΘΕΟΣ μας στείλει στο δρόμο μας !!!

3) Επειδή ο ιδανικός πνευματικός θεραπευτής πρέπει - λόγω της πίστης του στο ΘΕΟ - να είναι πνευματικός διδάσκαλος και ιδιαίτερα προς του θεραπευόμενους, δεν απαρνιόμαστε τον πνευματικό λόγο και τη διδαχή της Συμπαντικής Γνώσης που μας έχει αποκαλυφθεί, προκειμένου να οδηγήσουμε τους ανθρώπους στο ΘΕΟ, να τους δείξουμε τον απαραίτητο πνευματικό δρόμο για να αποκτήσουν και να διατηρήσουν τη "θεραπεία" τους, παράλληλα με το να τους δίνουμε τη δυνατότητα να βιώσουν μέσα τους το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ΑΓΑΠΗΣ του ΘΕΟΥ !!! Για μας, πνευματική θεραπεία και πνευματικός λόγος (καθώς επίσης και πνευματικότητα και πνευματική ζωή) πάνε μαζί, και θεωρούμε αποστολή μας να "μεταλαμπαδέψουμε" τα κλειδιά της Συμπαντικής Γνώσης που μας έχει εμπιστευτεί ο ΘΕΟΣ σε όποιον έχει την θέληση και την πίστη να τα δεχτεί, καθώς και την απαραίτητη πνευματικότητα και πειθαρχία να τα διαχειριστεί!!!

4) Επειδή είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες, και μάλλιστα γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων που διατηρούμε ανόθευτο μέσα μας το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, τα ιδεώδη, τις αλήθειες και τις αξίες του, αναγνωρίζουμε χωρίς παρωπίδες, φανατισμό και μισαλλοδοξία (επειδή όλα αυτά είναι αποτελέσματα της "έλλειψης πνευματικότητας και αυτογνωσίας") τις αδιαμφισβήτητες διαχρονικές πτυχές και εκφάνσεις της Συμπαντικής Γνώσης και Σοφίας, τηρώντας μία υγιή ισορροπία μεταξύ των αδιαμφισβήτητων Αρχών του Ορθόδοξου Χριστιανισμού, του Ελληνισμού και άλλων αποκαλυφθεισών εκφράσεων της Συμπαντικής Γνώσης, προς όφελος της Ανθρώπινης Ύπαρξης, που είναι πλασμένη "κατ΄ εικόνα ΘΕΟΥ".

5) Έτσι - και επειδή τα διάφορα "κλειδιά της Συμπαντικής Γνώσης και Σοφίας" παραδίδονται στην Ανθρωπότητα ως Δώρο της Αγάπης του ΘΕΟΥ προς αυτήν, για να εφαρμοστεί με "μαθηματικότατη ακρίβεια" το Σχέδιο του ΘΕΟΥ για την Ανθρώπινη Φύση - δεν δεχόμαστε συμβιβασμούς σε θέματα αδιαμφισβήτητης Συμπαντικής Γνώσης, τα οποία έχουν άξια πρεσβευτεί από τους προγόνους μας και έχουν υιοθετηθεί στη διάρκεια των αιώνων από μεταγενέστερα πνευματικά, φιλοσοφικά και εσωτεριστικά ρεύματα ή άλλες "εξωχριστιανικές" θρησκείες, για να γίνουμε αρεστοί σε κάποιους που πιθανόν είτε από έλλειψη πνευματικότητας ή αυτογνωσίας ή ενημέρωσης, είτε από φανατισμό, μισαλλοδοξία, συμφέρον, ιδιοτέλεια ή οποιονδήποτε άλλο λόγο τα απορρίπτουν.
Αν "παραγνωρίζαμε" ή απαρνιόμασταν τέτοιες αδιαμφισβήτητες και καταξιωμένες αρχές, αλήθειες, καταστάσεις και άλλες πτυχές και εκφάνσεις της αποκαλυφθείσας Συμπαντικής Γνώσης και Σοφίας για χάρη αυτών που τις απορρίπτουν, τότε θα διαπράτταμε μέγιστο πνευματικό ατόπημα και μέγιστη ύβρη και αχαριστία απέναντι στο ΘΕΟ που μας τις αποκάλυψε και συνεχίζει διαρκώς να μας τις αποκαλύπτει προς όφελος δικό μας και των συνανθρώπων μας! Δεν απαρνιόμαστε το ΘΕΟ, την Αγάπη, τη Σοφία και τα πνευματικά Του Δώρα, για να γίνουμε αρεστοί σε κάποιους ανθρώπους που για διάφορους λόγους και συμφέροντα δεν θέλουν να εξελιχθούν πνευματικά! Και για αυτό δε λυπούμαστε καθόλου!

Επειδή όμως δεν επιδιώκουμε να ορθώνουμε "πνευματικά τείχη" αλλά να χτίζουμε "πνευματικές γέφυρες", θέλουμε σε αυτούς τους ανθρώπους (λειτουργώντας από την πλευρά μας ως "αγγελιοφόροι του Φωτός, της Αγάπης και της Πρόνοιας του ΘΕΟΥ" με επιχειρήματα και με τη δική μας προσωπική αγάπη, καθώς και με σεβασμό στα πιστεύω τους) να τους κάνουμε γνωστές και να τους μεταδώσουμε ορισμένες πτυχές της Συμπαντικής Γνώσης, που - όπως προαναφέραμε - έχουν αποκαλυφθεί στην Ανθρωπότητα ανά τους αιώνες με την Αγάπη, τη Χάρη, τη Σοφία και την Πρόνοια του ΘΕΟΥ, σύμφωνα με το Σχέδιό Του, και που ακόμα όμως εκείνοι δεν τις γνωρίζουν και για αυτό τις απορρίπτουν, ή να τους "συμφιλιώσουμε" μαζί τους, εφόσον τις γνωρίζουν μεν, αλλά ακόμα τις απορρίπτουν. Και φυσικά θα χαρούμε να τους θεραπεύσουμε με πολύ αγάπη, ιδιαίτερα εφόσον κληθούμε από αυτούς συνειδητά (και όχι από ανάγκη ή απελπισία).

6) Επειδή θεωρούμε ότι ο ΘΕΟΣ είναι "η Απόλυτη Συμπαντική ΑΓΑΠΗ" και ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ (εκτός των άλλων) είναι "η Προσωποποίηση της ΘΕΪΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ στην Ανθρώπινη Φύση", δηλαδή "το μέγιστο Δώρο της ΑΓΑΠΗΣ του ΘΕΟΥ στην Ανθρωπότητα" γενικότερα, ως "πιστοί και ενσυνείδητοι οπαδοί Του" δεσμευόμαστε από τη Διδασκαλία της ΑΓΑΠΗΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ (και όχι μόνο από το "αγαπάτε αλλήλους") και για αυτό αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή μας ο σεβασμός προς την ελεύθερη βούληση του συνανθρώπου μας και άρα στην ελεύθερη επιλογή της θρησκείας του και άρα στην ανεξιθρησκεία!
Άλλωστε ο Θεός δεν κρύβεται πίσω από θρησκείες και δόγματα, ούτε "κατοικεί" σε εκκλησίες ή άλλους θρησκευτικούς ναούς, αλλά όντας "πανταχού παρών και τα πάντα πληρών" βρίσκεται μέσα μας, ακόμα και σε αυτούς που δηλώνουν "άθεοι" !!!

7) Γι αυτόν το λόγο θεωρούμε ως καθήκον και "ιερή" - όσο και ταπεινή - αποστολή μας, να δείχνουμε την αγάπη μας και τη θεραπευτική μας διάθεση, αλλά πρωτίστως το Μεγαλείο της Αγάπης του ΘΕΟΥ σε όλα τα Δημιουργήματά Του, ανεξάρτητα αν και πόσο πιστεύουν στο ΘΕΟ, πώς Τον ονομάζουν, τί ιδιότητες Του αποδίδουν και πώς Τον λατρεύουν.

Προάγοντας την αποστολή και το έργο μας έχουμε ανοιχτή την καρδιά μας,
χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, ιδεολογική ή κοινωνική διάκριση, σε όλους ανεξάρτητα τους ανθρώπους, που είτε ήδη γνωρίζουν, είτε ακόμα δεν γνωρίζουν το ΘΕΟ και την "προσωποποιημένη ΘΕΪΚΗ ΑΓΑΠΗ", δηλαδή το ΧΡΙΣΤΟ, αλλά καλούνται σε μια δεδομένη στιγμή, να Τον/Τους γνωρίσουν (ή να Τον/Τους γνωρίσουν καλύτερα) μέσω μιας θεραπείας, και να Τον/Τους λατρέψουν "συνειδητά και από τα βάθη της ψυχής τους", δηλαδή με ανεπιφύλακτη και διαρκή Πίστη, Ευγνωμοσύνη και Αφοσίωση,
για να πραγματοποιηθεί έτσι το Σχέδιο και Θέλημά Του ΘΕΟΥ, που σε τελικό στάδιο είναι η "Θέωση" του Ανθρώπου και η επανένωσή του με το ΘΕΟ, ΠΑΤΕΡΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ του !!!

 

 Παναγιώτης Σκιντζός
"ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®"

 Παναγιώτης Σκιντζός
"ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®"

 

   

   

 

 

 

 

 

 

 

www.oXRISTOS.com - www.oAGGELOSmou.com  | info@oXRISTOS.com - info@oAGGELOSmou.com