logo
www.oXRISTOS.com          "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®"
Αρχική
ΑΓΑΠΗ & ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®
Δράση των Θεραπειών
Σχετικά με εμάς
Η " ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ® "
Η "Μεταμόρφωση"
"Καθαρισμοί"
"Προγραμματισμοί"
Ενεργειακές Κάρτες
Κρυσταλλοθεραπεία
Πρόληψη και Θεραπεία
Ψυχή και Πνεύμα
Ψυχή και Κάρμα
Σημαντικά Ερωτήματα
Επαφή μαζί μας

 





 

Κρυσταλλοθεραπεία




Μία άλλη μορφή πνευματικής θεραπείας είναι η λεγόμενη "Κρυσταλλοθεραπεία", δηλαδή η θεραπεία διαφόρων σωματικών συμπτωμάτων και ανεπιθύμητων καταστάσεων υγείας και ευαιξίας μέσω της θετικής ενέργειας των κρυστάλλων.

Οι κρύσταλλοι θεωρούνται "ζωντανοί οργανισμοί", οι οποίοι έχουν "προαιώνια γνώση" και "διαρκή ανάμνηση" στα "δρώμενα" του πλανήτη μας και αυτό τους καταστά "σοφούς θεραπευτές" για την αντιμετώπιση ποικίλων παθήσεων, οι οποίες σχετίζονται με την ύπαρξη του Ανθρώπου στη Γη και με την επίδραση του λεγόμενου "Βιομαγνητισμού" της στη φύση του και στις σωματικές του λειτουργίες.
 
Έτσι μπορεί μέσω των κρυστάλλων να "καθαριστεί ενεργειακά" η λεγόμενη "Αύρα", αλλά και να αντιμετωπιστούν και διάφορα σωματικά συμπτώματα και παθήσεις (όπως π.χ. διάφοροι πόνοι, προβλήματα ευαιξίας, κτλ), επειδή οι κρύσταλλοι μπορούν να "ρυθμίσουν" με "απεριόριστη σοφία" το βιομαγνητισμό στο ανθρώπινο σώμα διοχετεύοντάς του τις ποικίλες θεραπευτικές ιδιότητες της "προαιώνιας γνώσης" τους !!! 


Πέραν τούτου όμως, εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση (κάτι το οποίο αποτελεί επίσης μία καινοτομία για τα ελληνικά αλλά και διεθνή δεδομένα στον τομέα της πνευματικής θεραπείας), να αντιμετωπίζουμε μέσω της Κρυσταλλοθεραπείας ποικίλα και εξειδικευμένα θέματα-προβλήματα υγείας, τα οποία δεν σχετίζονται (μόνο) με το βιομαγνητισμό ή με την ύπαρξη του ανθρώπου στον πλανήτη Γη.

Έτσι μπορούμε όχι μόνο να κάνουμε απλά έναν "γενικό ενεργειακό καθαρισμό" (π.χ. της αύρας, των "τσάκρα", των "μεσημβρινών" ή άλλων ενεργειακών κέντρων στο ανθρώπινο σώμα, κτλ), αλλά ακόμα και να αντιμετωπίσουμε στοχευμένα εξαιρετικά δύσκολα προβλήματα υγείας, όπως λοιμώξεις, ογκίδια, και πολύ ισχυρούς πόνους, ένα οξύ πρόβλημα του πεπτικού συστήματος, ή άλλων ζωτικών οργάνων, κτλ, που κατά τη συνήθη ιατρική πρακτική αντιμετωπίζεται με εξειδικευμένη παρεμβατική ή ιατροφαρμακευτική θεραπεία (π.χ. ένα δόντι που "χρειάζεται" απονεύρωση ή κάποια άλλη επέμβαση για να "ηρεμήσει", μία έντονη ωτίτιδα που "απαιτεί" αντιβίωση, κτλ).

Συνάμα μπορούμε να πολεμήσουμε και να ρυθμίσουμε με μία καινοτόμα και πολύ εξειδικευμένη χρήση των κρυστάλλων ποικίλους πνευματικούς, ψυχικούς, ενεργειακούς και καρμικούς παράγοντες και συσχετισμούς σε ανώτερα πνευματικά επίπεδα, προς όφελος του βιολογικού σώματος και της γενικής μας πορείας ως "Υπάρξεις" στον υλικό κόσμο !!!


Εμπιστευτείτε μας, για να σας το αποδείξουμε !!!

www.oXRISTOS.com - www.oAGGELOSmou.com  | info@oXRISTOS.com - info@oAGGELOSmou.com